Diagnostic Test MAPEH 10 - Documents - docslide.us

Loading...

Upload (/upload/document.html)

Login (/login.html?back=https%3A%2F%2Fdocslide.us%2Fdocuments%2Fdiagnostic-test-mapeh-

10.html) LEADERSHIP (/CATEGORY/LEADERSHIP-MANAGEMENT.HTML)

MARKETING (/CATEGORY/MARKETING.HTML)

EDUCATION (/CATEGORY/EDUCATION.HTML) Search document...

TECHNOLOGY (/CATEGORY/TECHNOLOGY.HTML)

DESIGN (/CATEGORY/DESIGN.HTML)

MORE TOPICS (/CATEGORY.HTML)

SEARCH

Home (/) / Documents (/category/documents.html) / Diagnostic Test MAPEH 10 (/documents/diagnostic-test-mapeh-10.html)

1

Download

of 5

RECOMMENDED

(/download/link/diagnostic-test- All materials on our website are shared by users. If you have any mapeh-10) questions about copyright issues, please report

(/documents/diagnostic-testmapeh-10.html)

(/document/report/diagnostic-test-mapeh-10) us to resolve them. We are always happy to assist you.

DIAGNOSTIC TEST MAPEH 10

412

views

by cath-alvarez

on Nov 08, 2015 Report (/document/report/diagnostic-testmapeh-10)

Like 0

Category: DOCUMENTS

Download: 46 Comment: 0

Share Share

0

Share

3

Comments 0 Comments

1. Haidie T.Pagaduan Diagnostic Test S.Y.: 2015 - 2016 DIAGNOSTIC TESTIN MAPEH 4 Name:_______________________ (/education/diagnostic-test-for-mapeh-4.html) Grade/Section______________ A. MUSIKA Piliin ang titik ng tamang… K TO 12 GRADE 4 DIAGNOSTIC / PRE TEST IN MAPEH 1. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 2015 LiGhT | All Rights Reserved.… (/education/k-to-12-grade-4-diagnostic-pre-test-in-mapeh.html)

(/category/documents.html) Tweet

DIAGNOSTIC TEST FOR Mapeh 4

Sort by Oldest

Add a comment...

Facebook Comments Plugin

Description Diagnostic Exam for Grade 10 in MAPEH Download Diagnostic Test MAPEH 10

Transcript Republic of the Philippines Region IV-A Division of Laguna District of Alaminos Alaminos National High School Diagnostic Examination in MAPEH 10 MUSIC I. Read the following questions carefully and write the letter of the correct answer on your answer sheet. 1. It is a French movement in the late 19th and early 20th century. a. Impressionism b. Expressionism c. Modern Nationalism 2. He was the primary exponent of the impressionist movement and the focal point for other impressionist composers. a. Igor Stravinsky b. Maurice Ravel c. Claude Debussy 3. He was a neo-classical, modern nationalist, and a primitivist composer who adopted Hungarian folk themes to introduce rhythms with changing meters and heavy syncopation. a. Arnold Schoenberg b. Bela Bartok c. Sergei Prokofieff 4. It was a moderating factor between the emotional excesses of the Romantic period and the violent impulses of the soul in expressionism. a. NeoClassicism b. Nationalism c. Chance Music 5. It is a term used to describe the fusion of West African with black American music. a. Apala b. Agogo c. Afrobeat 6. It is a popular music style from Nigeria that relies on the traditional Yoruba rhythms, where the instruments in Juju are more Western in origin. a. Jazz b. Jit c. Juju 7. It refers to a particular music style that was strongly influenced by traditional mento and calypso music, as well as American jazz, and rhythm and blues. a. Salsa b. Reggae c. Samba 8. A musical form of the late 19th century that has had deep roots in AfricanAmerican communities. a. Blues b. Soul c. Maracatu 9. He is is known as the âFather of the Kundimanâ and belongs to the âTriumvirate of Filipino Composers.â a. Nicanor Abelardo b. Francisco Santiago c. Francisco Buencamino Sr. 10. He is among the few composers in the Philippines who composed five full-length operas. a. Alfredo Buenaventura b. Ryan Cayabyab c. Antonio Molina 11. He composed the song âSa Ugoy Ng Duyanâ. a. Rodolfo Cornejo b. Hilarion Rubio c. Lucio San Pedro 12. The Philippine adaptation of the Indian epic Ramayana set to music, dance, and drama. a. Noli Me Tangere c. Lola Basyang Stories c. Rama Hari 13. A ballet adaptation of Severino Reyesâ folktales that was meant to instill and rekindle the interest of the Filipino youth in the beauty, richness, and heritage of Philippine literature. a. Lola Basyang b. Ramayana c. Mariang Alimango 14. A musical by Claude-Michel Schönberg and Alain Boublil, with lyrics by Richard Maltby, Jr. a. Les Miserables b. Miss Saigon c. Phantom of the Opera 15. A popular and generally lighter form of musical drama than the Opera. a. Musical Play b. Ballet c. Theater Dance ARTS 1. An art movement that emerged in the second half of the 19th century among a group of Paris-based artists. a. Impressionism b. Fauvism c. Expressionism 2. He was one of the first 19th century artists to depict modern-life subjects. a. Claude Monet b. Auguste Renoir c. Edouard Monet 3. A style characterized by dream fantasies, memory images, and visual tricks and surprises. a. Dadaism b. Realism C. Surrealism 4. One of Pablo Picassoâs work that has been recognized as the most monumental and comprehensive statement of social realism against the brutality of war. a. Minerâs Wives b. Guernica c. Diana 5. An Art which arose in the mind of the artist, took concrete form for a time, and then disappeared. a. Conceptual Art b. Pop Art c. Op Art 6. A contemporary art form that uses sculptural materials and other media to modify the way the viewer experiences a particular space. a. Performance Art b. Abstractionism c. Installation Art 7. He was the leading figure in Pop art. a. James Rosenquist b. Roy Lichtenstein c. Andy Warhol 8. The logical geometrical conclusion of abstractionism that came in the style. a. Cubism b. Nonobjectivism c. Dadaism 9. It makes use of electronic and mechanical devices, rather than the artistâs own hand, to produce the desired images and effects. a. Electronic Art b. Digital Art c. Optical Art 10. A method of creating an artwork using a computer. a. Photography b. Mobile Painting c. Digital Painting 11. He is best known as an advertising and commercial photographer, with over 40 years of experience in this field and numerous local and international awards for his work. a. John K. Chua b. George Tapan c. Manny Librodo 12. It is an art form that came into being because of technological advances. a. Theatre b. Photography c. Cinema 13. Recognized as the first fully-animated Filipino film created by an all-Filipino group of animators using the traditional (hand-drawn) animation process with some 3D effects. a. RPG Metanoia b. Urduja c. Dayo: Sa Mundo ng Elementalya 14. A company that not only staged English-language plays and musicals year-round but trained actors and actresses as well. a. Tanghalang Pilipina b . PETA c. Repertory Philippines 15. It was founded in 1999 by a group of dedicated classically-trained singers, led by soprano Karla Gutierrez as artistic directress. a. Philippine Opera Company b. Trumpets c. New Voice Company PHYSICAL EDUCATION 1. The way in which an individual lives. a. Weight Management b. Lifestyle c. Life Management 2. Body Mass Index (BMI) = _______________? a. Weight/Height b. Height/Weight c. Weight x Height 3. It is the ability of an individual to perform prolonged work continuously, where the work involves large muscle groups. a. Agility b. Coordination c. Cardiovascular Endurance 4. Preliminary Activity done to prepare the body for actual physical activity. a. Cool Down b. Warm Up c. Exercise 5. People who lead sedentary lifestyles are often referred to as_____________. a. Athletes b. Physically Fit c. Couch Potatoes 6. How many servings from the bread, rice, cereal and pasta group should you eat each day? a. 6-11 b. 1-3 c. 4-5 7. Which of the following food groups should be consumed sparingly? a. fats, oils, and sweets b. fruits and vegetables c. milk, yogurt and cheese 8. Which of the following is an example of a passive warm-up exercise? a. toe touch b. whirlpool bath c. basketball lay-ups 9. It refers to dance styles that have evolved outside of dance studios. a. Theatre Dance b. Step Dance c. Street Dance 10. Based on the technique of quickly contracting and relaxing muscles to cause a jerk in a dancerâs body. a. Popping b. Locking c. Krumping 11. A creative way of making geometric shapes forming right angle using body parts. a. Waacking b. Shuffling c. Tutting 12. A type of Physical activity that requires planned, structured, and repetitive bodily movement to improve or maintain one or more components of physical fitness. a. Dancing b. Exercise c. Fitness Test 13. Performance of a routine that is usually dominated by gymnastic skills. a. Hiphop Dancing b. Street Dancing c. Cheerleading 14. A short cheer with simple arm movements. a. Chant b. Chasse c. Curls 15. Bending of the knee or knees. a. Pique b. Plie c. Releve HEALTH 1. Uses hands to apply pressure on certain points of the body. a. Acupuncture b. Health Pressure c. Acupressure 2. An individual that has little or no professional qualifications to practice medicine. a. Physician b. Quacks c. Hilot 3. Focuses on treating specific disorders through massaging the soles of the feet. a. Naturopathy b. Therapy c. Reflexology 4. Offered in place of traditional medicine. a. Alternative Medicine b. Health Products c. Health Centers 5. Reproductive healthcare, information, and supplies shall be made available most especially to poor beneficiaries. a. Responsible Parenthood b. Birth Control c. Respect for Life 6. Which area recorded the highest death rate among children aged 5 years and below? a. Africa b. Asia c. America 7. Which disease is the leading cause of death among people who live in developing countries? a. Malaria b. Respiratory Disease c. HIV/AIDS 8. Which life-style disease is the top leading cause of death worldwide? a. Diabetes b. Hypertension c. Heart Disease 9. What Millenium Development Goals greatly protect and care for women and childrenâs health? a. MDG No. 1 and 2 b. MDG No. 3, 4 and 5 c. MDG No. 6-8 10. The primary international body responsible for developing leadership in health, setting norms and standards and providing health support among nations around the world. a. World Health Organization b. United Nations c. International Red Cross 11. Which of these emerging communicable diseases greatly threaten developing nations around the world especially in Africa? a. Influenza b. HIV/AIDS c. Malaria 12. An occupation or profession that requires special training. a. Vocation b. Job c. Career 13. Diagnoses and treats neuromuscular disorders, with emphasis on treatment through manual adjustment and/or manipulation of the spine. a. Chiropractor b. Neurologist c. Therapist 14. Identifies and rehabilitates hearing impairments and related disorders. a. Optalmologist b. Pathologist c. Audiologist 15. Gives emergency medical treatment or assists medical professionals in emergency situations. a. Pharmacist b. Paramedic c. Nurse · Good Luck! Republic of the Philippines Region IV-A Division of Laguna District of Alaminos Alaminos National High School Diagnostic Examination in MAPEH 10 Key to Correction MUSIC 1. 2. A 3. C 4. B 5. A 6. C 7. C 8. B 9. A 10. B 11. A 12. C 13. C 14. A 15. B 16. A ARTS 1. A 2. C 3. A 4. B 5. A 6. C 7. A 8. B 9. B 10. C 11. A 12. C 13. B 14. C 15. A PHYSICAL EDUCATION 1. B 2. A 3. C 4. B 5. C 6. A 7. A 8. B 9. C 10. A 11. C 12. B 13. C 14. A 15. B HEALTH 1. C 2. B 3. C 4. A 5. B 6. A 7. B 8. C 9. B 10. A 11. B 12. C 13. A 14. C 15. B

Mapeh test questionnaire 1. Quiot Elementary School MAPEH First Periodical Examination Pangalan: __________________________ Grade and (/documents/mapeh-test-questionnaire.html) Section:_________________ Arts I. Isulat ang saktong klasi sa… Summative Test MAPEH test (/documents/summative-test-mapeh.html)

Mapeh art 10 1. IMPRESSION 2. 1872- mid 1800s Emerged in the second half of 19th century among Paris-based artists Had a tremendous (/education/mapeh-art-10.html) impact and influence on the painting styles…

Grade 7 MAPEH Test Questionnaires Monthly Exam for Music, Arts, Physical Education and Health. Grade 7 (/education/grade-7-mapeh-testquestionnaires.html)

Diagnostic Test

CAT Diagnostic Test Ascent Education Ascent Education - An IIM Alumni Venture - Classes for CAT - XAT - GRE - GMAT EMail:[email protected]:www.ascenteducation.com (/documents/diagnostic-test-5584525328b18.html)

diagnostic test Diagnostic Procedures Urinalysis Analysis of the urine affords enormous insight into the function of the kidneys. The first step in (/documents/diagnostic-testurinalysis is doing a dipstick test. The… 5584556c6b7a4.html)

Diagnostic Test DIAGNOSTIC TEST FOR REWARD PREINTERMEDIATE LANGUAGE USAGE (35 points) Choose the best word or phrase (a - d) (/documents/diagnostic-testto fill the gap. Circle the appropriate letter a, b, c, or d… 558455b6b9be1.html)

Diagnostic Test Description,Indication, Contraindication, Equipment use, Procedure, Nursing responsibilities, Complication, Normal values, (/documents/diagnostic-test.html) Intepretation.

Diagnostic Test prueba de diagnostico EFL Basic level (/documents/diagnostic-test560f018a72064.html)

Diagnostic test (/education/diagnostic-test-55b0f66f10f8e.html)

Diagnostic Test (/documents/diagnostic-test5618092f6fed5.html)

mapeh ONOMOTOPOEIA Onomatopoeia is the use of the consonant and vowel sounds of a pronounced or "heard" word to imitate, and (/documents/mapeh-55844cb944a7b.html) thereby emphasize or bring to a listener's…

Mapeh 1. A. Poor eating habit - Poor eating habits include under- or over-eating, not having enough of the healthy foods we need each day, (/documents/mapeh-55bd6a36917ca.html) or consuming too many types of food and…

Mapeh 1. MAPEHI. Encircle the letter of the correct answer.1. These lines suggest firmness and straightforwardness.a. horizontal lines b. (/documents/mapeh-55cf9a365fac7.html) vertical lines c. dynamic lines d. jagged…

Mapeh 1. MAPEHI. Encircle the letter of the correct answer.1. These lines suggest firmness and straightforwardness.a. horizontal lines b. (/documents/mapeh-55cf9a3f3a7a2.html) vertical lines c. dynamic lines d. jagged…

mapeh dsdsadsadsadasd (/documents/mapeh-55f5ea9f659d3.html)

Mapeh (/art-photos/mapeh-55b0f93ebc331.html)

Mapeh 1. Renaissance period Known as the Renaissance, the period immediately following the Middle Ages in Europe saw a great revival (/documents/mapeh-55c6fecba47cb.html) of interest in the classical learning and values… Mapeh mapeh (/documents/mapeh-56119103a3706.html)

View more (http://docslide.us/search/? q=Diagnostic+Test+MAPEH+10)

Subscribe to our Newsletter for latest news.

NEWLETTER

We built a platform for members to share documents and knowledge. And we are not related to any other website. (Our website list) (http://docslide.us/about.html)

About

(/about.html) Terms

(/info/dmca.html) Contact STARTUP - SHARE TO SUCCESS

(http://www.facebook.com/docslide.net)

(/info/terms.html) DMCA

(/contacts.html)

(http://twitter.com/docslide_net)

(http://www.google.com/+DocslideNet)

Loading...

Diagnostic Test MAPEH 10 - Documents - docslide.us

Upload (/upload/document.html) Login (/login.html?back=https%3A%2F%2Fdocslide.us%2Fdocuments%2Fdiagnostic-test-mapeh- 10.html) LEADERSHIP (/CATEGOR...

100KB Sizes 5 Downloads 12 Views

Recommend Documents

Diagnostic Test MAPEH 10 - Documents - Docslide
Nov 8, 2015 - Republic of the Philippines Region IV-A Division of Laguna District of Alaminos Alaminos National High Sch

Diagnostic Test MAPEH 10 - Documents - DocMH.com
May 1, 2017 - Republic of the PhilippinesRegion IV-ADivision of LagunaDistrict of AlaminosAlaminos National High School

Diagnostic Test MAPEH 10 | Physical Exercise | Health Professional
Republic of the Philippines. Region IV-A Division of Laguna District of Alaminos Alaminos National High School. Diagnost

Sample Diagnostic Test in MAPEH 7,9 and 10 - DepEd Memos
Jun 10, 2015 - Sample Diagnostic Test in MAPEH 7,9 and 10. PRETEST IN MAPEH. Grade 7 http://downloads.ziddu.com/download

Diagnostic Test for MAPEH (1st Sem) | DEPED
NEW! K to 12 Grade 6 Diagnostic Test/Pretest/Unit Test for First Semester. Pretest/Diagnostic Test for MAPEH (1st Sem) D

Diagnostic Test
9 What does the L stand for in the FDA's ALERT tool? A Listen. B Leave. C Limit. D Look !0 What practice can help preven

Diagnostic Test - XAMonline
developed by XAMonline and reflect content similar to that on real tests; however, they are not former tests. XAMonline

diagnostic test - Prismic
Use the answer grid to record your m ultiple- choice answers. Write the essays on the pages provided; use additional she

ASSESSMENT & DIAGNOSTIC TEST - SPANISH
(b) habían sido. (c) eran. (d) son. 53. Dile a Miguel que por favor ............... aquí. (a) venga. (b) ven. (c) vien

test questions in mapeh grade 7 - Imgur
Periodical Test for All Grades All Subjects Mahabang Pagsusulit sa MAPEH · Unang Mahabang Pagsusulit sa MTB Grade 7- Qu